Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: oktober 2011

Fotoshoot Pennyleen

Normaliter gebruik je verstandigerwijs een statief bij langzame sluitertijden. Maar goed… dat was op dit punt een beetje te gevaarlijk… moest daar zelf ook niet staan veiligheidshalve gezien maar ik ben wel blij met de beelden die ik van Pennyleen heb mogen maken afgelopen zondag! De keuze is niet gevallen op het type beeld zoals hierboven maar die kan worden bekeken vanaf 18 december 2011, want dan wordt de cd officieel uitgebracht.

De Buren

De Buren, het muzikale trio waar Marcel (mijn man) drums/zang verzorgt gaan 22 oktober naar Texel om daar muziek te maken. Nu komt ’t mooiste: vrouw / man en kinderen mogen allemaal mee! Natuurlijk neem ik daar mijn camera ook mee naar toe.
Het toeval wil dat Marcel en ik op deze dag 12 jaar zijn getrouwd en onze huwelijksreis ging toen ook naar…. Texel, hoe toevallig!
Nieuwsgierig naar De Buren: klik hier voor hun site
Mijn afbeeldingennaamloosHedisign-EditHedisign

Pennyleen

Eind oktober mag ik naar Limburg af gaan reizen (ja dat is voor mij ver jah!) om daar op locatie foto’s te maken voor de cd van Pennyleen van Dijck. Dit ga ik samen doen met Pim van Dijck (de man van Pennyleen). Pim is naast bassist, ook een kunstenaar en heeft bijzonder goede ideeën welke we gaan proberen zo perfect mogelijk uit te werken.
Nieuwsgierig naar de muziek van Pennyleen? Hou dan haar site goed in de gaten!