Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: maart 2012

Trouwalbum voorbeeld

Omdat ik weleens de vraag krijg hoe een trouwalbum er bij mij uit gaat zien, heb ik er gemakshalve een videofilmpje van gemaakt. Het is een verkorte versie van het orgineel maar het geeft wel een goed beeld weer. Ben blij met de toestemming van het bruidspaar om dit te mogen publiceren!

Symmetrisch gezicht

Er zijn niet veel mensen met een symmetrisch gezicht… maar Laura heeft dat wel! Ongelofelijk!
Heb het ooit eens op de fotovakschool geleerd. Hoe kom je erachter. Nou… let op: neem een foto van jezelf (frontaal). Knip de helft van het gezicht weg, maak een kopie van dit geknipte gezicht en spiegel het vervolgens. Leg dan de goede helft en de gespiegelde helft tegen elkaar en voilá. De meesten zullen zichzelf niet meer herkennen, tenminste dat had ik tijdens deze les en heb enorm gelachen om mijn afbeelding destijds. Gelukkig kan ik deze niet weer vinden om als voorbeeld te laten fungeren. Laat het toch liever zien met de afbeelding van Laura 😉