Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: augustus 2012

Perfect Showband

perfectVorige week had ik de eer om de mannen van Perfect Showband te mogen fotograferen! Wat was dat gezellig en wat hebben we veel gelachen! Ook nog dank aan Feike Huisman welke mij heeft geassisteerd met de belichting. Afgelopen zondag zijn we wezen kijken in Markelo want daar traden ze op tijdens het Markelo’s Dorpsfeest en deze naam heeft deze band niet voor niets want het is inderdaad een topband welke uw feest binnen no-time aan de gang zal krijgen! Super! Gelukkig kan ik ze gauw weer zien en horen want ze zullen vrijdagavond bij De Keunefeesten in Holten gaan optreden…. met Marieke Dollekamp als extraatje dus dat is helemaal geweldig. ( Marieke is de dochter van Erik, welke in de armen ligt van de rest van de band 😉 ) Meer foto’s van Perfect kunt u zien onder portfolio/muzikanten.

Daan

dit is onze zoon Daan 😉

Nu het concept voor de fotoshoot van morgen uitwerken, vijf mannen welke behoorlijk aan de weg timmeren in de muziek. Hoop dat ik deze week de geslaagde resultaten kan laten zien.