Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: november 2012

Laurens Jan Stam

[flagallery gid=3 name=Gallery]

Wat heeft deze man veel gezichten!!!¬† Hij is journalist, programma-maker, presentator en wat was het leuk om deze foto’s met hem te maken! Op 21 en december 2012 geeft hij de voorstelling “Niets onder controle” in het Kulturhus te Holten, bestel uw kaartjes op tijd want dit is echt de moeite waard!

Tuthola fotoshoot

Omdat ikzelf een hele grote fan ben van vintage stijl, ben ik dus ook een hele grote fan van Tuthola. Een winkeltje in Markelo waar volgens mij iedereen die daar binnen komt ook gelijk verliefd op wordt. Tijdloze mode van een hele hoge kwaliteit welke enorm vrouwelijk is! De eigenaresse van deze winkel is Wilma Visser-Veltkamp en echt een top styliste! Zij combineert dan dat hele hoge vrouwelijke gehalte met stoere accessoires waardoor het iets heel eigens krijgt! Ik heb een fotoshoot gedaan met de kleding¬† afkomstig van Tuthola. De kapsels en visagie zijn door Marloes Ebbekink verzorgd en die heeft ontzettend goed aangevoeld waar dit geheel naar toe moest. Haar salon (Marloes Haarzaak) was ook een perfecte locatie voor een paar foto’s! Wat hebben we gelachen! Ook de Pipo de Clown wagens zijn een hele mooie locatie voor fotografie! Ongelofelijk wist het bestaan er niet eens van maar wilt u overnachten op een hele unieke locatie dan kan dat bij www.benbmarkelo.nl

De modellen op deze foto’s zijn: Wilma Visser-Veltkamp, Romy Visser, Marloes Ebbekink, Mercedes Wegen en Feike Huisman.