Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: maart 2013

Mulder en Mulder

Deze week schoot ik lichtelijk in paniek! Wat bleek, sommige cd’s waar ik enkele jaren terug de fotobestanden op had weggeschreven, waren niet meer leesbaar…. kun je het je voorstellen!!! Dus gauw heel veel fotobestanden op de harde schrijf gezet. Dit is er zo één. Mulder en Mulder (vader en zoon). Bekend van vele Nederlandstalige feestknallers.
Zie hun site: http://www.mulderenmulder.com/
[ReflexGallery id=’8′]

Gratis fotoshoot

We zijn allemaal gek op gratis, ik net zo goed. Ik kreeg de tip om meer reclame te maken voor Hedisign op Social Media. Bij deze. Dus like en deel als je wilt kans maken op een gratis fotoshoot 😉
(Op de mobiel iets naar onderen scrollen en dan op like klikken bij Hedisign)
[ReflexGallery id=’7′]

Familie Knapen – Aan de Stegge

3 Jaar terug had ik Pim in een mand gefotografeerd. Omdat Pim ondertussen een zusje heeft gekregen, leek het Margriet en Arno (moeder en vader van Pim en Wiep) erg leuk om soortgelijke foto’s van Wiep te maken. Pim heeft goed geholpen door Wiep aan het lachen te krijgen door liedjes te zingen. Want Wiep vond het helemaal niet zo fijn in de mand. Later bleek ook dat het arme meisje last had van het scherpe riet van de mand. Gelukkig kon Wiep na het eten van een soepstengel weer lachen.

(Voor de grote foto’s kijk bij Family & Kids onder het menu)

[ReflexGallery id=’6′]

Helligen Hendrik

Man… kiek toch nit zo hellig! Deze foto’s mocht ik van deze geweldige cabaretier maken!
[ReflexGallery id=’5′]

Feike Huisman

Jemig wat heb ik veel foto’s van Feike! En binnenkort komt er weer een nieuwe fotoshoot naar een idee van Feike Huisman zelf! Het wordt een mooie smeerbende ben ik bang maar goed… alles voor een superplaat 🙂

In 2010 heb ik Feike leren kennen, zag haar en dacht dat is een mooie voor de foto! Deze foto heeft in de etalage gehangen en is zodoende gescout voor de Miss Overijssel verkiezing 2011. Werd toen door Feike gevraagd om met haar mee te gaan naar deze verkiezingen. Ik was niet de enige maar er ging telkens een hele bus mee uit Holten. Wat was dat een leuke ervaring!

We delen dezelfde humor en dat werkt geweldig. Feike assisteert mij met sommige opdrachten met het licht en als visagiste. Dat doet ze ook perfect!
Nou, ik heb even op haar naam getagt en toen kwamen de volgende plaatjes naar boven. Klik als je via de pc kijkt op de foto. Via de mobiel zou het vanzelf moeten gaan:
Hedi Oosterkamp Nijland portfolio feikelav feike war

Leuk moederdag kado!

Vorig jaar bij de voetbal hoorde ik van Erwin dat hij zijn vrouw wilde verrassen met zwart wit foto’s en of ik die dan wilde maken van hem en hun twee zonen. Tuurlijk! Ik had ze wel maar had ze nooit laten zien… terwijl dat mocht van hem, dat is natuurlijk een beetje stom van mij!
[ReflexGallery id=’1′]

De Korhanen

Vanmorgen ben ik bij De Korhanen geweest. ’s Morgens om 9 uur fijn wakker worden gezongen met het lied: Ein Prosit!
Het zouden eigenlijk buitenopnamen worden maar ik moest improviseren vanwege de regen.
Heb wat foto’s binnen gemaakt van deze groep gezellige mannen! T.g.v. hun weekendje naar Winterberg. Straks als de bomen in bloei staat, de zon wint van de wolken ga ik deze groep graag buiten fotograferen.

Babet Grave – winnares facebook aktie

Dankzij tante Marieke kreeg Babet Grave een fotoshoot cadeau, inclusief vergroting.
Maar Babet had helemaal geen zin in een fotoshoot. Aan de voeding zou het eigenlijk niet moeten liggen die had ze net gehad. Maar gelukkig was Babet bereid om na een klein flesje melk eventjes te poseren als een voorbeeldige baby!