Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: mei 2013

Laurens Jan Stam en Margreet Harbers

7 juni a.s. is het zover! De bruiloft van Laurens Jan Stam en Margreet Harbers. Voor hun uitnodiging zijn twee maanden terug foto’s gemaakt. De uitnodiging is een extra editie van Holtens Nieuws geworden. Meer foto’s van deze fotoshoot kun je zien onder “preweddingshoot”.

Familie van der Wal

De ouders van de broers van Van der Wal hadden een trouwjubileum en de kinderen en kleinkinderen wilden een mooie foto geven. Zaterdag was het petweer dus hadden we de fotoshoot naar zondag verplaatst. Geen probleem! Wat een fotogeniek gezin he!!!! Ik heb meerdere foto’s op mijn website gezet bij familie & kids en bij love & marriage.
Binnenkort mogen we elkaar weer ontmoeten en dan wordt het een gespierde shoot!!! Kijk er naar uit en denk nog eerst een bijzonder concept uit!

Untitled post

Wat kijk ik uit naar het eindresultaat van het trouwalbum van het echtpaar Pieters. Vandaag heb ik hun trouwalbum afgerond en nu is het aan het vaklab. Op beeld is het prachtig om te zien maar het allermooiste is toch de “echte” foto! Als het goed is dan krijg ik het met 10 werkdagen binnen.