Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: juli 2013

Tweeling Femke en Nathalie Cornelissen

Gisteravond had ik afgesproken bij ’t Vletgoor om een groepsfoto van een familie te maken. Deze foto moet nog aan iemand cadeau worden gegeven dus deze ga ik niet plaatsen want dan is de verrassing weg.

Ik herkende de vader van de tweeling niet direct terug zonder toga, maar Roland Cornelissen is buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de Gemeente Rijssen-Holten  en ik had hem al een paar keer op de foto gezet bij een trouwerij. Deze voltrekking stuurt hij erg mooi aan en is absoluut niet saai of langdradig. Ik wou dat hij onze trouwerij had voltrokken! Wij hadden een meneer die vertelde wat liefde was: Als de man eerder thuiskwam dan de vrouw… en er stond nog afwas op het aanrecht…. dat de man uit liefde voor de vrouw de afwas deed. Tjah en ook letterlijk de regels van de huwelijkse wet voorgelezen (4 pagina’s), op onze trouwfoto’s staat dan ook op dat moment de verveling van het gezicht te lezen. Ik wijk af hahah! Roland en zijn vrouw Marjan hebben 15 jaar geleden een tweeling gekregen en wat een prachtige mooie meiden zijn Femke en Nathalie, daar wilden ze ook apart een paar foto’s van.

tweeling cornelissen

tweeling hardloop

Erwin, Yvette, Lars & Noah en Jeroentje

Eerst moest de tweeling Lars & Noah nog een beetje bijkomen van het middagdutje. Dus even gezellig bij elkaar zitten onder het genot van een kopje koffie. Ik zag daar een ontzettende leuke “lelijke eend” welke natuurlijk gebruikt ging worden in de fotoshoot. En een schattig hondje, ik vroeg: “Hoe heet hij”, “Jeroentje” was het antwoord. Hahah! Wat leuk he!

Lars & Noah kregen een doosje rozijntjes en toen kon de pret beginnen, Jeroentje was het er niet altijd mee eens maar  ook hij moest er aan geloven om op de foto te komen.

Wil Ellen Aanstoot ontzettend bedanken voor het assisteren. Als zij niet zo gek op en neer was gesprongen dan weet ik zeker dat ze nooit zo mooi waren geworden. Deze foto’s zijn bij De Poppe gemaakt.

Meer foto’s van dit leuke gezin kun je bekijken onder de rubriek familie & kids.

.

Ibiza

Een grap behoor je eigenlijk nooit uit te hoeven leggen. Nee.. wij zijn niet naar Ibiza geweest. Dit is onze droom om daar eens te gaan fotoshooten.  Dus ik grapte op Facebook dat we even rap op en neer zijn geweest naar Ibiza voor de foto’s maar hier dromen we dus alleen maar van. Onze uitdaging was om een Ibiza sfeer te krijgen bij het zien van de foto’s, het is aan de kijker om te oordelen of dit gelukt is.DSC_4408

Baby Steyn

Wat een prachtige mooie baby heeft Ellen Bronsvoort gekregen: Steyn