Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: augustus 2013

De Overburen

Vorige week vrijdagavond mocht ik de foto’s maken van “De Overburen”. Een zangduo bestaande uit Marcel Oosterkamp en Miranda Schukkink-Gerritsjans. De foto met tekst wordt gebruikt als “strooifoto” en overige foto’s worden gebruikt voor hun nieuwe single en site.

De demo heb ik gehoord, de muziek en tekst is geschreven door Edwin Spoelman. Wat klinkt dit goed! Ik verklap verder niets maar kijk heel erg uit naar de release van hun 1e single. Hun 1e optreden is in Laren. Op maandagavond 9 september a.s. om 22.30 uur. Ik ga zeker kijken want ik heb zin in een feest! Heb al een aanbod gekregen om mee te rijden in de bandbus van DJ van Zon :0 Gezellig! Wie wil er nog meer mee?

DSC_0643DSC_0550downloadfoto overburensitekopie

[fbcomments]

Pennyleen

Ongelofelijk blij ben ik met deze foto’s… ik hoop Pennyleen, Olaf en Axel ook 😉 De bestanden zijn naar je onderweg

Gisteren hebben we deze fotoshoot gedaan en we zijn gewoon in de auto gestapt op zoek naar hoog gras. Natuurlijk tref je dan alleen maar weilanden aan met gemaaid gras. Maar we hebben er 1 gevonden. 1 Met heel veel steekvliegen die het op de een of andere manier op mij voorzien hadden. Een boer die polshoogte kwam nemen en zijn toestemming gaf om daar foto’s te maken. Een voetbal mee voor Axel en Olaf zodat die zich niet zouden vervelen als ik foto’s van Penny haar buik maakte  ! Axel is heel leergierig en vraagt echt alles, hij is 3 jaar! Hij weet echt al veel en verteld daar heel graag over hahaha! Wat een heerlijk kind! Wilde graag bij ons blijven maar moest weer met Olaf en Pennyleen mee … jammer! Axel… Wij hebben weer een nieuwe zak apekoppen dus!! Nemen we wel mee als we op visite komen!

Penny….ik hoop dat je spoedig en voorspoedig verlost zal worden en dat je jullie kindje kunt ruiken, zien en voelen… het allermooiste wat er bestaat!

pennyleen in groen zwanger DSC_9554

DSC_0033

Elisa Harbers

Mijn buurmeisje Elisa, ze is 14 jaar. In de vakantie vroeg ik haar of  ik eens foto’s van haar mocht maken. Dat vond ze gelukkig goed!

Toen moesten we nog een idee verzinnen en samen kwamen we op dit idee! Dus zijn we gisteravond op de carport gaan staan… een regenjurkje in elkaar geflanst en Elisa haar moeder zorgde voor de regen d.m.v. een tuinslang.

Dit soort fotografie vind ik toch wel geweldig om te maken! En als je dan ook nog een buurmeisje hebt die geweldig alle aanwijzingen volgde en super fotogeniek is, dan kan het alleen maar lukken!!

comp 2 lr

elisa prf grootelisa paraelisa bl para