Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: mei 2015

Surprise huwelijk van Alwin Mulder en Marleen van der Vechte

30 mei 2015, de huwelijksdatum van Alwin en Marleen. Wat deze trouwdag extra bijzonder maakte is dat van deze dag bijna niemand wist dat het hun trouwdag was! Eigenlijk was iedereen uitgenodigd voor een surprisefeest voor Alwin, voor zijn 40e verjaardag. Dus Marleen de bruid was extra druk met alle voorbereidingen. Een feesttent laten opzetten in de tuin van haar ouders. Catering regelen, etc. Wat ik bijna niet kon geloven is dat haar prachtige trouwjurk van Marktplaats af kwam (de prijs was helaas niet goedkoop, maar dan heb je wel wat).Deze jurk leek voor haar gemaakt, prachtig! De reportage moest beginnen bij Andrea de zus van Alwin, want anders zagen de buren haar jurk en was de verrassing eraf. Ook de bruidsfoto’s moesten ergens heel erg achteraf waar bijna geen verkeer kwam haha! Het was een prachtig gezellig feest met een heel hoog verrassingsgehalte! Hieronder een kort beeldverslag:

1            23

5

6

7810911121314

 

Huwelijk Rene Schoenmaker en Gerdien Kelder

22 mei 2015, De trouwdag van Rene en Gerdien. wat fijn dat ik hun fotograaf mocht zijn! De bruid en bruidegom wisten niet van elkaar welke kleren of kleur ze aanhadden tijdens hun trouwdag. De zolder was goed afgesloten aldus de bruid. Natuurlijk heeft de bruidegom gespiekt haha! Ze matchen perfect bij elkaar en gelukkig niet alleen qua kleding. Wat een lieve mensen, in onthaal en gastvrijheid. Moest zelf erg lachen toen de felicitatiekaarten kwamen. Want tjah… leuker kunnen ze het niet maken zo bleek wel weer! Maar dat mocht de pret niet drukken 😉 Ik heb een  korte compilatie van deze prachtige dag hieronder geplaatst. Het avondfeest was ik te gast op hun bruiloft en het was een feest dat ik nooit meer zal vergeten! Met de Reeperbahner Stimmungsmacher afgewisseld met de 100% Power Band. Live muziek…Daar kan geen DJ tegenop, dat is dan wel heel erg duidelijk.. Dus mocht je nog een feest willen geven, bespaar je niet op muziek want goede muzikanten maken je feest.

test1

2

3 4 5 6

 

7

HED_4196s

9

Blog bijwerken

Heerlijk in de weer met prachtige opdrachten, af en toe plaats ik een foto op Facebook maar vergeet dan mijn site bij te werken. Niet alle opdrachtgevers zijn gediend van openbaarheid van hun beelden en dat respecteer ik natuurlijk. Deze maand wordt er druk getrouwd en deze foto’s mag en zal ik zo spoedig mogelijk online zetten.