Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: juni 2015

Trouwdag Bernhard en Nyncke Geerdink

18 juni 2015, de trouwdag van Bernhard en Nyncke. We zijn begonnen met de trouwreportage bij restaurant/hotel Hoog Holten. Wat is het daar prachtig! En wat is alles daar goed geregeld. Bernhard had een jeep van een kameraad geregeld. Daar kwamen ze aan met aanhanger met daarop de jeep want ze waren bang dat als ze de hele weg in de jeep zouden gaan rijden het de representativiteit van hun trouwkostuum niet ten goede zou komen. De jeep  had de kameraad bij het Oerol festival staan voor zijn bedrijf en is daar dus helemaal vanaf Terschelling komen rijden om deze vervolgens morgen weer terug te brengen. Bernhard wilde graag op de heide crossen met de jeep. Waar of dat kon?… Tjah.. dat werd weer improviseren en gewoon maar de Holterberg op gereden en ineens zag ik een ingang met een slagboom en een inrijverbod. Ja! Dat moest het worden. We hadden net de jeep weer op de aanhanger geladen en de slagboom weer op de plek gelegd,  kwam er een surveillance auto van de politie aan. Bernhard en Nyncke werden gefeliciteerd. Fieuwww! Op het nippertje!!! Toen door naar het fietstunneltje wat toch een item begint te worden haha! Daar werd ik en de chauffeurs van de Jeep getrakteerd op een heerlijke lunch van bakker Bart! Wat een heerlijke verrassing. Daarna wilden ze ook graag naar de zandafgraving. Geen probleem! De regen kwam na de fotoreportage. Dat is een geluk alhoewel binnen ook prachtig foto’s kunnen worden gemaakt bij Hoog Holten (kijk maar eens naar de preweddingshoot). Bernhard en Nyncke hebben gekozen zowel het huwelijk voor de burgerlijke stand en de kerkelijke inzegening te laten plaatsvinden bij Hoog Holten. Dat was voor de kleine gasten een lange zit maar wat een mooie kindjes allemaal! Tussen de twee zittingen door konden de gasten even pauzeren, de kinderen vermaakten zich prima met de bellenblazers, de ouders trouwens ook. Hier een paar foto’s van vandaag:

HED_8981

HED_9062

HED_9099

HED_9252

HED_9137

HED_9392

HED_8890

HED_8878

HED_9519

HED_9597

HED_9586

DSC_6191

HED_9653

HED_9727

HED_9846

HED_9911

DSC_6311

DSC_6310

DSC_6197

DSC_6209

DSC_6233

DSC_6243

DSC_6274

DSC_6266

HED_0011

HED_0038

HED_0091

De familiefoto’s zijn allemaal in de jeep genomen… een keer wat anders 🙂

HED_0149

Ik wens Bernhard en Nyncke een lang, gezond, gelukkig en voorspoedig huwelijk toe!

Vrijgezellendag Nyncke

Nyncke, de bruid van a.s. donderdag viert vandaag haar vrijgezellendag met haar vriendinnen. Ze hadden een paar Eendjes gehuurd en we moesten ergens op de route afspreken voor een fotoshoot. De locatie is de boom met de trap geworden in Diepenheim. Helaas konden de dames de boom niet vinden en zijn er keihard langsheen gecrost haha! Gelukkig bestaat er de mobiele telefoon. Tijdens het wachten heb ik ontzettend veel mensen gezien en gesproken bij de boom. Een drukke route. Toen het eindelijk weer rustig werd kwam er een man aanfietsen, parkeerde de fiets bij de boom en liep de trap op naar boven. Ik dacht, ach die komt vanzelf wel weer naar beneden. 15 Minuten later toen de dames eindelijk de boom hadden gevonden zat de man nog steeds in de boom. Geeft niets, eerst vragen of we de fiets ergens anders mogen neerzetten, dus even naar boven klimmen. En daar zat de beste man, een dik boek met een fles jagermeister, wie dut oe wat! Natuurlijk mochten we de fiets verplaatsen geen probleem 😉 Kan me voorstellen dat je daar wilt zitten, absolute rust en een werelds uitzicht. Een half uur later kon hij weer genieten van de absolute rust. Hier een aantal foto’s van vanavond.

1

2

HED_8669

HED_8761

HED_8833

 

Bruiloft Rene Nijland en Chantal Scholten

5 juni 2015, de trouwdag van Rene Nijland en Chantal Scholten. Wat een geluk met het weer! 30 Graden maar liefst! Het nichtje van Chantal, Silke mocht hun bruidsmeisje zijn en wat deed ze dat goed! Eerst wilde ze niks van de camera weten maar al snel was het ijs gesmolten. Ze mocht de schoenen van Chantal helpen aandoen, best lastig op haar leeftijd om links en rechts te weten! Wel een mooi moment.
Toen Rene kwam met het prachtige bruidboeket (gemaakt door Rosas te Holten) viel het me op dat er twee foto’s in waren verwerkt dit waren familieleden die helaas niet meer onder hun waren. Erg mooi gedaan! We hadden een heel programma voor de boeg voor de bruidsfoto’s maar hier hebben we moeten improviseren want het liep allemaal iets uit.  Na de bruidsfoto’s maken gingen ze trouwen bij Huis Verwolde te Laren, wat was dat een prachtige ceremonie, begeleid door HMV, ook al was het snikheet ik kreeg kippevel. Na het trouwen ging het bruidspaar met de hele stoet naar De Poppe in Markelo, binnen no time heb je daar een heerlijke koele verfrissing en daar was iedereen hard aan toe. TOPDAG! Hier een kort beeldverslag:

1

2

HED_6739 HED_6780 HED_6769

HED_6700 HED_6697 HED_6721

HED_6902

Onderstaande foto is een idee via facebook vandaag 😉

HED_7002

3

4

5