Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: januari 2016

Trouwreportages juni 2016

Ik krijg veel aanvragen om in juni een trouwreportage te maken. Juni is een prachtige maand om te trouwen! Helaas ben ik deze maand niet meer beschikbaar voor nieuwe aanvragen want mijn agenda zit deze maand helemaal vol met trouwreportages! En ik ben daar heel erg blij mee! Trouw je in een andere maand? Neem dan gerust contact op.

Gezinsfotoshoot

Deze familie uit Goor mocht ik onlangs ook op de foto zetten. De foto’s mocht ik publiceren maar dan wel zonder hun naam. Dus vandaar geen naam en toenaam..

Deze fotoshoot was hun kado gegeven tijdens pakjesavond, ontzettend lief van Sinterklaas!

HED_0485 HED_0441 HED_0439 HED_0430-Edit

Millennium Showband

Ik loop wel een beetje achter met deze blog… Telkens als ik mijzelf voorneem om de berichten via mijn website teĀ  doen.. wint Facebook het weer (gemakzucht). Eind vorig jaar mocht ik nieuwe foto’s maken van Millennium Showband.
Een te gekke band met hele gezellige goede muzikanten (live!).Millennium_Showband_1 Millennium_Showband_2 Millennium_Showband_3 Millennium_Showband_4 Millennium_Showband_5 Millennium_Showband