Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: maart 2016

Huwelijk Herman Jansen en Judith Jonkman

Op 18 maart 2016 zijn Herman en Judith in het huwelijk getreden. Vanuit Rijssen is Herman uit zijn ouderlijk huis vertrokken om zijn prachtige bruid Judith uit Raalte op te halen. Na de lunch vertrok de hele stoet richting Hoog Holten om daar elkaar het jawoord te geven en het feest los kon barsten. De foto’s zijn genomen op het Beukelaantje bij Hoog Holten en in Hotel Hoog Holten want het werd gewoonweg te koud om buiten foto’s te maken voor de bruid.Hieronder volgt een kort beeldverslag.

Gratis foto van uw huisdier!

Pets & Co Holten heeft 2 april 2016 van 11:00 tot 16:00 uur een GRATIS vertroeteldag voor uw huisdier. Een check up van een paraveterinair (dat is een dierenartsassistent… moest het zelf ook even opzoeken), voorlichting over voeding e.d., een trimsalon welke uw huisdier gaat mooi maken om vervolgens door mij op de foto gezet te worden. Deze foto (10×15) wordt afgedrukt en kunt u 1 week later GRATIS ophalen in de winkel van Pets & Co. Dat is een lief kadootje.. toch? Vanmiddag heb ik een testfotoshoot gemaakt om te kijken of mij dit gemakkelijk af ging. Boven verwachting werkten alle dieren voorbeeldig mee, waren ontspannen en er was veel lol bij de eigenaren, iets wat ik ontzettend belangrijk vind! Dus ik werk graag mee met deze aktie.HED_1983-Edit-2 HED_1875-Edit HED_1916-EditHED_1770-Edit

In de winkel van Pets & Co kun je meer informatie vragen over deze speciale dag, De posters zullen eind van de week opgehangen worden met daarop alle aanbieders die deze speciale dag mogelijk maken.

Ben ontzettend benieuwd naar de opkomst dus als je gebruik wilt maken van deze aktie zet dan svp je naam van je huisdier en om welk soort huisdier het gaat, dit kan hier onder dit bericht (even naar beneden scrollen). Dan ga ik rekening houden met de settings van het decor voor uw huisdier. Tot 2 april!