Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: april 2016

Foto’s 24 april 2016 Dierendag

Het was een mooie opkomst in Colmschate. Ik zat een beetje afgelegen maar toch hebben jullie mij gevonden 🙂

Leon en Daan (mijn zonen) hebben mij gisteren geweldig geholpen door de namen van alle huisdieren te noteren. Dit is handig vooral nu ik heel snel een shop op mijn site moest opzetten… want veel huisdiereigenaren wilden toch eerst de foto groter zien. De gratis foto ligt a.s. zaterdag voor jullie klaar in de winkel en voor degenen die op vakantie zijn… de foto’s zijn in goede handen bij Arjan Zanting en hij zal er goed op passen.

De afbeeldingen zijn te zien als jullie klikken op “shop” hier bovenaan het menu.

Door dubbel te klikken op de afbeelding kunnen jullie deze mooi groot bekijken, het fotonummer is dan ook gelijk zichtbaar. Onderaan de shop staat “search” als je daar de naam van je huisdier invult dan krijg je gelijk de foto’s van jouw huisdier te zien.

Willen jullie geen fotopakket maar een ander formaat foto, een canvas of een prachtige fotobeker? Dan kunnen jullie dit aangeven in het bestellingsformulier. Eventuele bestellingen en vragen zal ik bevestigen/beantwoorden op jullie mailadres.

Mochten er nog vragen zijn schroom dan niet om te bellen (tussen 9 en 17 uur svp) mailen kan uiteraard ten alle tijde 😉

PS ik krijg ook telefoontjes/mailtjes met vragen wie de foto wedstrijd gewonnen heeft. Deze wedstrijd heeft Arjan Zanting van Pets & Co georganiseerd. Waarschijnlijk zal hij dit op korte termijn zichtbaar maken op zijn site of FB pagina.

A.s. zondag 24 april kom ik de huisdieren op de foto zetten in Colmschate

Op 2 april j.l. ben ik gevraagd om foto’s te maken van huisdieren bij Pets & Co te Holten (hierboven het filmpje met resultaat). Ik vond het ontzettend leuk en mooi om te doen en heb veel gelachen om alle trouwe viervoeters! Ze waren allemaal zo braaf! Op zondag 24 april a.s. ben ik aanwezig op het Dierenfeest te Colmschate van 12:00 tot 17:00 uur om daar ook mooie foto’s te maken van de huisdieren.  Het is in de leegstaande ruimte naast Pets & Co te Colmschate. En de fotostudio bevind zich in een afgesloten ruimte zodat uw huisdier zich niet opgejaagd zal voelen of weg kan lopen. Graag tot ziens!