Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: mei 2016

Newborn Fotoshoot Caz Vermeij

Dit is Caz. Een hele tevreden newborn en liet zich ontzettend gemakkelijk fotograferen. Hij is net 2 weekjes oud en de moeder wilde heel graag een newbornfotoshoot. Ze had al diverse (bekendere) fotografen gebeld en  die waren allemaal bezet (sommige hadden heel 2016 in de agenda al volstaan vertelde ze). Eerlijk gezegd begrijp ik ook niet zo goed hoe je een newbornfotoshoot moet plannen want ze kunnen eerder en later geboren worden dan op de uitgerekende datum… toch? Dus gewoon bellen hoor (als mijn werk je aanspreekt)!!

Vriendinnen fotoshoot / Vrijgezellenfeest Jolien Oldenmenger

Jolien Oldenmenger stapt binnenkort het huwelijksbootje in en haar vriendinnen hadden voor haar een mooie vrijgezellendag georganiseerd! Eerst een high tea, vervolgens een fotoshoot, daarna een lipdub opnemen en ik geloof dat ze ook nog een workshop burleske dansen kregen. Wat zullen ze een lol hebben gehad de hele dag! Fijne trouwdag Jolien en veel geluk & gezondheid toegewenst! Hier een kleine impressie van de fotoshoot:

9 Maanden fotoshoot

Ontzettend leuk om deze fotoshoots te hebben gedaan en om te zien hoe de buik van Elvira groeit. Bij week 35 en 5 dagen waren we nog net op tijd want 12 uur na de fotoshoot is Marly Van Gemmert geboren!! Marly doet het goed en Elvira voelt zich ook top (ze hoeft al niet eens meer positiekleding aan, nou dat is niet iedereen gegund door moedertje natuur).

combineerelvirasite