Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: december 2016

Fijne Feestdagen!

Voor de laatste dagen van ’t jaar
Veel gezelligheid met elkaar
Voor de 365 dagen die dan volgen
veel geluk en weinig zorgen

Pennyleen

Afgelopen zaterdag mocht ik weer “opname” foto’s maken van Pennyleen voor haar nieuwe cd. Dit keer waren Cindy Oudshoorn (zangeres van de band Kayak en van de band Zeno tribute to Toto) en Floor Kraayvanger (leadzangeres van The Etta James Experience) bij de opnamen. De vorige keer mocht ik nog in de opnamestudio  bij de muzikanten zelf foto’s maken want de klik van de camera was niet te horen tijdens drums & bas opnamen. Dit keer was het anders met koorzang, ik moest dus achter het glas bij de producer Gabriel Peeters van Uncle Gabe’s Sound Studio blijven. Het is een ontzettende gezellig ingerichte studio met alleen maar sfeerverlichting.Om even een impressie te geven waar je dan als fotograaf tegenaan loopt:

Dit is opgelost door in de opnamestudio een flitser neer te zetten zodat je kunt zien wie er staat te zingen 😉

Het is erg geconcentreerd werk voor de zangeressen maar oeeee wat zijn het stuk voor stuk goede zangeressen zeg!! Heb weer hele mooie liedjes gehoord. Ieder heeft haar eigen unieke mooie sound. De rest van de foto’s zijn in de loop van deze week te zien bij Pennyleen op haar site / Facebookpagina.

Succes met dit mooie grote project Pennyleen! Ze schrijft veel muziek en tekst zelf! Heel knap!

Een mooie herinnering voor de Brandweer in Holten ivm 25 jarig jubileum

2 Weken geleden kreeg ik een lief berichtje van Liza Nijkamp (collega fotografe). Namens de brandweer uit Holten wilde ze iets vragen.

“As december bestaat de kazerne van Holten 25 jaar. Als vrouwen achter onze brandweermannen willen wij dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Aangezien er elk jaar een groepsfoto van de mannen word gemaakt leek het ons stoer om de mannen een foto van hun kind(eren) en vrouw/ vriendin te geven.”

De Brandweer is iets vanzelfsprekends. Ze zijn er gewoon… Maar zo “gewoon” is dit werk niet en mag inderdaad wel meer credits krijgen! Dit is meestal gevaarlijk werk en ik denk dat het niet altijd fijne omstandigheden zijn waar deze mensen in moeten werken, ze komen met hele bizarre en gevaarlijke situaties in aanraking. Natuurlijk zijn er nu weer mensen die denken “daar worden ze toch voor betaald?”. Ik denk niet dat je dit beroep doet voor het geld maar dat het een roeping is, deze gevaarlijke vorm van hulpverlening. Anders hou je het gewoon niet vol. Dat het thuisfront dan zo ongelofelijk trots is op dit team is mooi! Dan zie je van die kleine ukkiepukkies in die grote brandweerjassen… ! Wat mooi! Lieve brandweer, ik hoop dat jullie blij zijn met de foto’s , ik ben blij met jullie.

Hoog Holten in Kerstsfeer

Eerder mocht ik de interieurfoto’s maken voor hun nieuwe website, nu werd ik gevraagd om de kerstsfeer welke ze hadden aangelegd (3 dagen lang met een team van 12 personen). OOOO wat mooi! Foto’s bekijken is mooi maar dit wil je echt in het echt zien!