Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: april 2017

Tuincentrum Hardenberg

Op 30 en 31 maart en 1 april j.l. heb ik  gefotografeerd bij Tuincentrum Hardenberg. Het decor is door Tuincentrum Hardenberg opgezet. Met het uur kwamen er leuke tuinspulletjes bij het decor!  De door mij gemaakte  foto’s kunnen vanaf vandaag worden opgehaald bij de bloemenbalie. Ook hier kreeg ik het verzoek om de gemaakte foto’s online ter bezichtiging of eventueel ter bestelling te plaatsen. Klik hier om deze foto’s te bezichtigen.

Kids modefotoshoot bij Shoeby Vriezenveen

Vorige week woensdag mocht ik bij Shoeby Vriezenveen prachtige kinderen op de foto zetten. Dit was geweldig leuk om te doen! Alleerst de mobiele fotostudio opzetten en het licht testen.
Gelukkig was het team van Shoeby bereid om mij hierbij te helpen.

De modellen werden in geweldige kindermode van Shoeby gestyled en de dames kregen mascara en lipgloss op en hun haren werden nog mooier gemaakt.

Bijna alle moeders vroegen of ik de foto’s online wilde zetten om te bekijken en de mogelijkheid om te bestellen. Dit kan natuurlijk  🙂  dan kan iedereen ook gelijk zien wat een prachtige kinderen op de foto zijn gekomen ! Bovenaan is het tabblad Bestel & Bekijk uw foto daar kunt u de foto’s bezichtigen of gewoon door hier te klikken.

Vanaf vrijdagmorgen 14 april 09:30 uur kunnen jullie in de Shoeby winkel te Vriezenveen bekijken wie de wedstrijd heeft gewonnen en de foto ophalen natuurlijk 🙂