Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maand: juni 2018

Huwelijk Robin & Talisa Pieterse 29 juni 2018

Vol liefde en enthousiasme samen het feestje van je leven vieren. Robin en Talisa wat was het een mooie trouwdag! Lekker relaxed en vooral genieten met de liefste mensen om jullie heen. Ik mocht naast jullie trouwfotograaf ’s avonds ook komen als gast, of ik nog een paar foto’s wilde maken van de sfeer… natuurlijk dat is geen probleem, ik heb er ook van genoten!

Klik op onderstaande foto voor een kort fotoverslag

René Arfman en Nicole Ruiter huwelijk 15 juni 2018

Een zonnige dag, gelukkig dacht ik toen ik gistermorgen de gordijnen open deed. De bruid en bruidegom zijn relaxt en genieten intens van hun dag en elkaar.

Na de ceremonie welke echt heel mooi is gesproken met een dankwoord aan de ouders… is de taart aangesneden en opgesmuld. De vader van Nicole heeft het prachtige prieeltje gemaakt voor de huwelijksgelofte bij De Uitkijk in Hellendoorn! Mèn, wat is deze locatie moooooooi. MOOI. En als je er dan zoveel liefde bij hebt, kan ik echt niet anders dan even een paar sprongetjes maken. Wat is het bijzonder om hier bij te mogen zijn. Hier een kort beeldverslag, JT Media heeft een video gemaakt voor het bruidspaar dus dat is de persoon welke je ziet bij de ceremonie:

(klik op deze foto en je zult meer foto’s gaan zien)