Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hedi Oosterkamp-Nijland

Fotografie is en blijft iets magisch voor mij! Blijf mij hierin ook steeds in mee ontwikkelen en blijf me verbazen over alle nieuwe mogelijkheden.
Naast fotografie werk ik bij De Overheid, dit vind ik een hele fijne combinatie. Wel minder tijd voor opdrachten maar jah… een vast inkomen vind ik een heel veilig en fijn gevoel en natuurlijk gezellige aardige collega’s is ook veel waard.

In 1999 heb ik mijn ja-woord gegeven aan Marcel Oosterkamp en heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van. We hebben twee gezonde jongens gekregen waar we enorm trots op zijn. Ik wandel veel, ik moet wel  ivm onze honden nou… stiekem vind ik grote afstanden wandelen heerlijk om te doen, door het bos en natuurlijk via het strand van Texel waar de hondjes in het najaar lekker kunnen ravotten en wij veel koffie drinken (want daar serveren ze er standaard een borrel bij )


Daarnaast ben ik een bewonderaar van goede muziek en de zender arrow rock staat hier dan ook meestal aan. Televisie kijken vind ik weer leuk geworden door Netflix.
Ik hou me niet zo heel veel bezig met social media en steek mijn vrije tijd liever in andere zaken die ontspanning geven.  Gelukkig desondanks nog steeds fotografie opdrachten: “ik heb je werk zien hangen bij…” en gelukkig daardoor de kans om dit geweldige vak uit te blijven oefenen. Ik mag mezelf een vakfotograaf noemen na het afronden van de vakopleiding Fotovakschool Apeldoorn 2008.

download free theme