Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pakket 1

– 0,5 uur fotografie
– t/m 2 personen
–  5 fotobestanden in hoge resolutie
– inclusief reiskosten tot 5 km
daarna € 0,45 per km
€ 75 incl. BTW

Pakket 2

– 1 uur fotografie
– t/m 7 personen
– 10 fotobestanden in hoge resolutie
– inclusief reiskosten tot 5 km daarna € 0,45 per km
€ 125 incl. BTW

Pakket 3

– 1 uur fotografie
– t/m 15 personen
– 15 fotobestanden in hoge resolutie
– inclusief reiskosten tot 5 km daarna € 0,45 per km
€ 150 incl. BTW

Stijl

Je wilt elk klein momentje bewaren omdat je beseft hoe rijk je bent. Samen lachen, knuffelen en oprecht plezier hebben. Jezelf zijn. Je ligt niet wakker van een plukje haar dat verkeerd zit, maar bent wél verliefd op styling, op mooie zachte kleuren & waanzinnige locaties. Je wilt geen geposeer, maar spontane beelden. Zachte, ongedwongen foto’s vol liefde – dat is Hedisign.

Faq:

Werkwijze

Iedere fotosessie begint met het bespreken van jullie wensen: een datum, de perfecte locatie en of de foto’s bijvoorbeeld een speciaal doel hebben.

Beseffen wat je hebt en wie je lief is. Trots zijn op wie je bent en alles wat jullie uniek maakt. Vol overgave en plezier. Jezelf zijn. Dat is het ultieme recept voor een Hedisign fotoshoot. Om te zorgen dat jullie op je gemak zijn, maak ik door de hele fotoshoot heen gebruik van kleine opdrachtjes en spelletjes. Het zorgt voor echte en oprechte aandacht voor elkaar en voorkomt dat je je steeds bewust bent van de camera of ineens niet meer weet waar je je handen moet laten.

De foto’s ontvangen jullie al binnen twee weken via WeTransfer als de betaling is voldaan.

Wat is een geschikte fotolocatie?

De locatie voor jullie fotoshoot is ontzettend sfeerbepalend. Van bossen en ruwe terreinen, strand tot de binnenstad. The sky is the limit! Maar, hoe kies je de perfecte fotolocatie? Als fotograaf word ik gelukkig van  zachte kleuren en prachtige uitkijkpunten of de binnenstad van steden als Deventer of het dorp Holten: vól sfeer en warmte

Wat als het weer slecht is?

Grauwe foto’s zijn inderdaad niet de bedoeling en passen ook niet bij de stijl van Hedisign: licht, zacht en ongedwongen. Toch betekent dat niet dat we alleen maar in hoog zomer kunnen fotograferen. Bewolking & schaduw zijn stiekem een groot voordeel (omdat het eigenlijk een soort natuurlijke Photoshop filter is. Lees: een mooie huid!) en een klein beetje regen af en toe zie je helemaal niet terug op de foto’s. Krijgen we te maken met een echte stortbui (en ander weer zoals dikke mist, sneeuw) of wordt er regen voorspeld? Dan verplaatsen we de fotosessie gewoon naar een andere datum.

Wat zijn mooie en geschikte outfits voor een fotoshoot?

Ik zeg heel hard ‘ja’ tegen lichte tinten: beige, pastel, roze. . En klassieke looks: voor de man een nette broek met overhemd en voor de vrouw een mooie jurk. Stem je kleding lekker op elkaar af, dat zorgt voor rust in jullie foto’s. Liever geen:  botsende knalkleuren en hele kleine mini patronen want die vervormen op camera. Mooie sieraden zijn altijd een plus, net als goede make-up. Juist omdat het licht buiten zo zacht is mag je je blush en oogschaduw best een beetje aanzetten voor een healthy glow!

download free theme