Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lief pakket

– 0,5 uur fotografie
– alleen van de baby
–  5 fotobestanden in hoge resolutie
– inclusief reiskosten tot 5 km
daarna € 0,45 per km
€ 75 incl. BTW

Echt lief pakket

– 1 uur fotografie
– van baby en gezin
– 10 fotobestanden in hoge resolutie
– inclusief reiskosten tot 5 km daarna € 0,45 per km
€ 125 incl. BTW

Geweldig lief pakket

– 2 uur fotografie (1 uur zwanger en 1 uur newborn)
– van baby en gezin
– 20 fotobestanden in hoge resolutie
– inclusief reiskosten tot 5 km daarna € 0,45 per km
€ 245 incl. BTW

Na het maken van onze afspraak, zijn jullie zijn van harte welkom bij mij maar het is voor mij ook geen enkel probleem om bij jullie aan huis te komen.. als jullie de volksverhuizing niet zien zitten (want wat moet je veel meenemen als je met een baby op reis gaat). Het scheelt veel stress en het is handig met voeden & verschonen, thuis hebben jullie alles bij de hand en dat is toch veel gemakkelijker?

Newborns fotograferen vergt veel geduld, daarom reserveer ik tenminste 3 uur voor elke Newborn fotoshoot want het kan zijn dat jullie baby tussendoor gevoed moet worden.

Ik beschik over mooie accesoires zoals doeken, hoofdbandjes, mutsjes, ballerinarokje van zachte tule, een dromenvanger. Mochten jullie zelf mooie voorwerpen thuis hebben welke zich goed zouden lenen voor de fotoshoot dan maak ik daar heel graag gebruik van want dit maakt jullie foto extra uniek!

Na de foto’s gemaakt te hebben ga ik weer terug naar huis om extra magie in jullie foto’s te stoppen in de nabewerking (huidschilfertjes weghalen etc.) De foto’s ontvangen jullie binnen 2 weken van mij via WeTransfer.

Tips:

Warmte

Zet de verwarming op een aangename temperatuur voor jullie baby want zonder kleertjes koelt het anders te snel af.

Niet bij jullie thuis maar bij mij thuis of op een andere locatie

Dan is het erg handig dat jullie een omslagdoek, luiers en voeding bij de hand hebben, hier kan jullie baby dan snel mee worden ingepakt tijdens een voed of een troost moment.

Elastiek

Is heel handig maar zorg ervoor dat de baby niet te strakke elastiek kleding aanheeft want dan zijn er rode afdrukken zichtbaar op de huid, dit geld ook voor de a.s. moeder welke een mooie buik op de foto wil dan is een gave huid mooier dan een soort inieminie spoorweg welke er overheen staat afgebeeld. Het is heel simpel te voorkomen door een half uur van tevoren het elastiek iets ruimer te maken.

Ziek

Is de baby niet lekker in orde (veel huid uitslag) veel huilen of voelt de moeder zich niet zo lekker, laat het me dan zsm mogelijk weten. Dan verplaatsen we gewoon de afspraak. Een fotoshoot kost de baby dan teveel energie en die kan hij /zij goed gebruiken voor het herstel!