Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tarieven

Tarieven / Faq
Iedere fotosessie begint met het bespreken van jullie wensen: een datum, de perfecte locatie en of de foto's bijvoorbeeld een speciaal doel hebben. Beseffen wat je hebt en wie je lief is. Trots zijn op wie je bent en alles wat jullie uniek maakt. Vol overgave en plezier. Jezelf zijn. Dat is het ultieme recept voor een Hedisign fotoshoot. Om te zorgen dat jullie op je gemak zijn, maak ik door de hele fotoshoot heen gebruik van kleine opdrachtjes en spelletjes. Het zorgt voor echte en oprechte aandacht voor elkaar en voorkomt dat je je steeds bewust bent van de camera of ineens niet meer weet waar je je handen moet laten. 

De foto's ontvangen jullie al binnen twee weken op jullie eigen online gallery. Daar kies je zelf je favoriete foto's uit een grotere selectie en kun je de mooiste fotoproducten bestellen om iedere dag van na te genieten.
Wat zijn mooie en geschikte outfits voor een fotoshoot? 

Ik zeg heel hard ‘ja’ tegen lichte tinten: beige, pastel, roze. 
Maar ook: mooie patronen zoals ruitjes, streepjes en stipjes. 
En klassieke looks: voor de man een nette broek met overhemd en voor de vrouw een mooie jurk. 
Stem je kleding op elkaar af, dat zorgt voor rust in jullie foto’s. 
Dat kant zijn: spijkerbroeken in combinatie met witte t-shirts, dus geen botsende knalkleuren en hele kleine mini patronen want die vervormen op camera. 
Mooie sieraden zijn altijd een plus, net als goede make-up. Juist omdat het licht buiten zo zacht is mag je je blush en oogschaduw best een beetje aanzetten voor een healthy glow!
Wat is de perfecte locatie?
Dat is een locatie waar iedereen zich fijn voelt, dat kan zijn bos, industrieel, stad, oud pand etc. maar het mooist is dat jullie zelf nadenken over de locatie. Uiteraard kan ik helpen mocht er werkelijk geen idee zijn.
Mocht het onverhoopt regenen hagelen, sneeuwen, mist met minder zicht dan 10 meter dan zal de afspraak worden geannuleerd / worden verzet.