Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Klein pakket

– 2 uur fotografie
– 75 fotobestanden in hoge resolutie
– inclusief reiskosten tot 20 km
daarna € 0,45 per km
€ 295 incl. BTW

Fijn Pakket

– 4 uur fotografie
– 150 fotobestanden in hoge resolutie
– Special services
– Inclusief reiskosten tot 20 km daarna € 0,45 per km
€ 550 incl. BTW

Top pakket

– 7 uur fotografie
– 250 fotobestanden in hoge resolutie
– inclusief reiskosten tot 20 km daarna € 0,45 per km
€ 850 incl. BTW

Veel gestelde vragen:

Hoeveel uren fotografie raad je aan?

Verreweg de meeste bruidsparen kiezen voor 7 uur fotografie. Bij veel bruiloften past daar fotografie in van het aankleden ‘s ochtends tot het eerste uur van het feest. Natuurlijk is elke bruiloft anders. Ik kijk graag met jullie mee naar jullie draaiboek om te bepalen wat voor jullie dag het beste loont. Pakketten beginnen vanaf 2,5 uur en kunnen zo lang gemaakt worden als jullie zelf willen. De uurprijs voor elk extra uur bovenop jullie pakket is € 85

Wat als het weer niet meewerkt? We willen geen grauwe foto’s!

Grauwe foto’s zijn inderdaad niet de bedoeling en passen ook niet bij de stijl van Hedisign.  Gelukkig betekent dat niet dat jullie je bruiloft alleen maar in hoog zomer kunnen houden. Bewolking & schaduw zijn stiekem een groot voordeel (omdat het eigenlijk een soort natuurlijke Photoshop filter is. Lees: een mooie huid!) en een klein beetje regen af en toe zie je helemaal niet terug op de foto’s. Bovendien zorg ik er in de nabewerking nog eens extra voor dat de grauwigheid uit de foto’s wordt gehaald. Trouwen jullie in een onzeker seizoen? Dan is het wél slim om samen met mij te kijken naar een binnenlocatie voor de fotoshoot als plan B. Je kunt o.a. terecht in stations of in musea. Zelfs jullie trouwlocatie is misschien wel geschikt.

Trouwalbum

De mooiste manier om jullie liefde en verhaal te delen: met iedereen om jullie heen én met de volgende generaties. Bij Hedisign kan je ook terecht voor de luxe fotoalbums. De prijzen gaan vanaf € 295.  Dit gaat in overleg met jullie, ik maak een opzet en jullie geven daar je toestemming / wijziging door. De levertijd van een trouwalbum  is maximaal 6 weken.

Ouderalbums
Het is mogelijk om van jullie trouwalbum ook een kleinere, identieke versie te bestellen om cadeau te doen aan jullie ouders of grootouders.

Krijgen wij alle foto’s? Hoeveel foto’s is eigenlijk genoeg?

Bij jullie bruidsreportage ontvangen jullie minimaal 75 digitale fotobestanden via WeTransfer. Afhankelijk van het aantal uren dat jullie boeken, wordt dat aantal groter. De pakketten zijn met veel zorg en na jaren ervaring met heel veel bruidsparen samengesteld. Tijdens de bruidsreportage maak ik een hoop extra foto’s: om het licht even te testen, om een hoek uit te proberen. Deze foto’s zijn voorbereidingen voor de uiteindelijke foto. Tijdens het bewerkingsproces is het mijn taak om alleen de echte foto’s te selecteren. Vervolgens wordt iedere foto handmatig bewerkt en bekeken zodat jullie precies dezelfde kwaliteit ontvangen als jullie in mijn portfolio gezien hebben. Alle foto’s die jullie ontvangen zijn volledig nabewerkt en bovendien in hoge resolutie. Het zijn de allermooiste momenten: foto’s die stralen, een verhaal vertellen en jullie liefde & dag perfect samenvatten.

Staan alle gasten straks op de foto?

Ik doe op jullie trouwdag mijn best om ook jullie gasten te fotograferen, maar mijn allerbelangrijkste taak is het vastleggen van jullie verhaal. Daarbij houd ik extra rekening met jullie inner circle: ouders, broers en zussen en beste vrienden bijvoorbeeld. Om de kans te vergroten dat iedereen er een keer op staat, kunnen jullie ervoor kiezen om groepsfoto’s te laten maken. Denk hierbij aan een foto waarop alle gasten staan, jullie met jullie ouders, jullie met jullie broers en zussen en jullie met jullie beste vrienden. Ik raad een maximum van 15 verschillende combinaties aan. Groepfoto’s vergen best even wat tijd en dat kan voor jullie als bruidspaar soms saai zijn. Wees dus extra kritisch op welke groepsfoto’s je écht belangrijk vindt om te hebben. En… geef een lijstje met namen van groepen aan de ceremeniemeester zodat deze dit voor jullie kan regelen.

download free theme